Vrouwenvereniging ‘Hadassa’

De naam van onze vereniging is ‘Hadassa’. Dit was de Joodse naam van koningin Esther, die ‘mirte’ betekent. De mirteboom of struik was erg geliefd om zijn mooie, witte bloemen, de eetbare bessen en de liefelijke geur. Het is ons verlangen dat onze vereniging mag worden als de mirten uit het oosten, om een liefelijke geur te verspreiden in de gemeente, maar bovenal om de ‘geestelijke bessen’ te mogen smaken op onze avonden.
Samen als vrouwen van de gemeente bezig zijn rondom Gods Woord en elkaar op een ontspannen manier ontmoeten: dat is het doel van de vrouwenvereniging. Daarnaast is er regelmatig een avond die is gericht op maatschappelijke, persoonlijke en/of gezinstoerusting.
Elke twee weken komen we op woensdagavond bij elkaar om gezamenlijk te luisteren, na te denken en te praten over de Bijbel en actuele maatschappelijke onderwerpen. Daarnaast is de vrouwenvereniging ook bedoeld om ontspannen en/of actief bezig te zijn met andere vrouwen van jouw/uw leeftijd uit onze gemeente. U bent altijd welkom!
 • D.V. 13 september 2017 zal er bestuursverkiezing zijn..en bijbelstudie.
 • D.V. 27 september is het jaarvergadering. Ds. C. Harinck zal ingezonden vragen beantwoorden.
Geen inzendingen.
Zuiderkerk
 • Zuiderkerk

  Schoutstraat 1
  4336 HN Middelburg
 • Kerkdiensten

  Zondagmorgen: 9.30u - 11.00u
  Zondagmiddag: 16.00u - 17.30u