Over JV -12 ‘Timotheüs’

Wie zijn wij?
- Deze vereniging is er voor jongeren van 10 t/m 12 jaar, die in groep 7 en 8 van de basisschool zitten.
Wat doen wij?
- Samen proberen we meer te leren van de Bijbel. Dit doen we door Bijbelse, historische en actuele onderwerpen met elkaar te bespreken.
- Wij komen eens in de 14 dagen op donderdagavond in een van de kerkzalen bij elkaar. Naast bezinning is er ook altijd een ontspannende activiteit.
- We beginnen om 19.00 uur en eindigen ca. 20.30 uur.


 • Seizoen 2016 – 2017: 1e en 2e JV-avond

  De eerste twee JV-avonden van dit seizoen zitten er al weer op. Wat geweldig dat er ook dit jaar weer zo’n grote groep enthousiaste jongens en meisjes naar de JV komen.
   
  De eerste avond stond in het teken van kennismaking. We dachten samen na over een gedeelte uit de bijbel. Daarna zijn we lekker actief buiten aan de slag gegaan. We hadden heerlijk weer. Alle spelen van deze avond stonden in het teken van samenwerken. Dat gaan we komend seizoen namelijk doen. We gaan er het komende seizoen voor elkaar zijn en er samen wat moois van maken. We sloten de avond af met een lekker broodje worst en marshmallows bij de vuurkorf!
   
  De tweede avond hebben we samen nagedacht over de wijze lessen van de mier, klipdas, sprinkhaan en de spin. Wat kunnen we veel van die kleine diertjes leren. Hebben jullie al naar de mieren gekeken? En ook al een antwoord gegeven op de vraag of je nu knap bent of wijs? God wil dat we ons leven als we jong zijn al aan Hem geven. Niet pas als we lijken op die verdorde bos bloemen uit het voorbeeld van deze avond.
   
  Na de pauze hebben we van klei onze eigen barbecue gemaakt. Na de herfstvakantie hopen we daar lekker wat op te gaan bakken of ons eigen kampvuur in te stoken.
   
  Dank voor jullie enthousiasme en betrokkenheid.  
   

Zuiderkerk
 • Zuiderkerk

  Schoutstraat 1
  4336 HN Middelburg
 • Kerkdiensten

  Zondagmorgen: 9.30u - 11.00u
  Zondagmiddag: 16.00u - 17.30u